Sign up for Ulricehamns IF

Here you sign up for Ulricehamns IF Hockeyskola!

Ulricehamns IF Lördagen den 3 Oktober startar vi Hockeyskolan 20/21. Vi välkomnar alla barn födda 2014/2015 samt 2012/2013. Istiden startar 8:50 - 9:55 för barn födda 2012-2013. Och för barnen som är födda 2014-2015 startar vi kl 10:00 - 11:00. Bra att vara på plats ca 20 - 30 min innan start. Tre Kronors Hockeyskola är Svenska Ishockeyförbundets verksamhet för de yngsta barnen. Fokus är att lära sig åka skridskor för att sedan prova på spelet med puck och klubba. Kom som du är med skridskor, hjälm och ett halsskydd eller krage som skyddar halsen. Vi har ett par utrustningar med skydd att låna ut för er som vill prova på och ännu inte införskaffat. Vi ser gärna att det finns föräldrar som kan vara med och hjälpa till och stötta på isen. (Inga förkunskaper krävs här.) Tre Kronors Hockeyskola handlar om att ha kul och under lekfulla former ge barn möjligheten att lära känna ishockeyn som förhoppningsvis föder ett intresse som varar hela livet!

Lassalyckan Ishall
Idrottsgatan 9
52333 Ulricehamn

Ulricehamns IF

hockeyskolan@uif.se

Mer info kommer!

I accept that Ulricehamns IF, The Swedish Ice Hockey Association and the Tre kronors hockeyskolaspartners use provided personal information (name, social security number, address, mobile number and e-mail) to send me news and other information. The data will only be processed by Ulricehamns IF, The Swedish Ice Hockey Association and Tre kronor's hockey school's partners and are not disclosed to external recipients. According to the Data Protection Regulation GDPR (EU 2016/679), you have the right to be informed free of charge once per calendar year, after a written application has been submitted to us, of which personal data about you we process and how we process these. You also have the right to request correction in respect of personal data that we process about you. When Tre kronor's hockey school ends for the season, your information will be deleted from its system. However, each club can save personal information, but these are regulated in the membership agreement between you and the club.