Sign up for Haninge Anchors HC

Here you sign up for Haninge Anchors HC Hockeyskola!

Haninge Anchors HC Haninge Anchors HC välkomnar alla till Tre Kronors Hockeyskola för flickor och pojkar. Vår hockeyskola är 100% glädje och lek. Vi har grupper för flickor och pojkar födda 2013-2015 och vi har dessutom en separat skridsko- och hockeyskolegrupp enbart för tjejer. För att prova behöver man inte ha all utrustning men du behöver dock: Hjälm med galler som är namnmärkt både fram och bak Halsskydd Snörskridskor, slipade och rätt storlek (ej plastskridskor med snabbspännen) Vi rekommenderar också någon form av benskydd, armbågsskydd och handskar. (Behöver ej vara hockeyskydd). Vi kan låna ut separat utrustning under en tid om ni vill prova på. 2013-gruppen håller till på Hanveden och tränar onsdag kväll och lördag förmiddag 2014-2015 tränar på Torvalla lördag förmiddag. Flickgruppen tränar på Torvalla fredag kväll. Definitiva tider kommer i god tid innan start. Välkommen

Länna sport arena
Dalarövägen 70
136 46 Handen

Haninge Anchors HC
Kristofer Ottosson
sportchefungdom@haningeanchors.se

Informationsmöte för nya (och gamla): 9/1/2020 kl: 19:00

Först året barnet deltar i Hockeyskolan kostar det 500 kr. Det är egentligen en medlemsavgift till föreningen. Kostnad för följande år är 1250 kr. 750 kr för själva skolan och 500 kr i medlemsavgift.

I accept that Haninge Anchors HC, The Swedish Ice Hockey Association and the Tre kronors hockeyskolaspartners use provided personal information (name, social security number, address, mobile number and e-mail) to send me news and other information. The data will only be processed by Haninge Anchors HC, The Swedish Ice Hockey Association and Tre kronor's hockey school's partners and are not disclosed to external recipients. According to the Data Protection Regulation GDPR (EU 2016/679), you have the right to be informed free of charge once per calendar year, after a written application has been submitted to us, of which personal data about you we process and how we process these. You also have the right to request correction in respect of personal data that we process about you. When Tre kronor's hockey school ends for the season, your information will be deleted from its system. However, each club can save personal information, but these are regulated in the membership agreement between you and the club.