Sign up for Nässjö HC

Here you sign up for Nässjö HC Hockeyskola!

Nässjö HC Nässjö HC bedriver hockeyskola för killar och tjejer födda 2013-2015. Vi ser helst att deltagare kan resa sig själv upp på isen annars skall en förälder vara med på isen. Utrustning du behöver är hjälm, halsskydd, skridsko, vantar/handskar ev klubba. Utrustning finns att låna. Eventuella föräldrar på isen skall ha skridsko och hjälm.

Höglandsrinken
skogsvallen
57141 Nässjö

Nässjö HC
Jonas Greider
greider81@hotmail.com

kl 09.00-10.00 för samtliga: 10/10/2020 kl: 00:00

Prova gratis fram till 1 december (300kr för hela säsongen 20/21)

I accept that Nässjö HC, The Swedish Ice Hockey Association and the Tre kronors hockeyskolaspartners use provided personal information (name, social security number, address, mobile number and e-mail) to send me news and other information. The data will only be processed by Nässjö HC, The Swedish Ice Hockey Association and Tre kronor's hockey school's partners and are not disclosed to external recipients. According to the Data Protection Regulation GDPR (EU 2016/679), you have the right to be informed free of charge once per calendar year, after a written application has been submitted to us, of which personal data about you we process and how we process these. You also have the right to request correction in respect of personal data that we process about you. When Tre kronor's hockey school ends for the season, your information will be deleted from its system. However, each club can save personal information, but these are regulated in the membership agreement between you and the club.