Sign up for Nybro Vikings IF

Here you sign up for Nybro Vikings IF Hockeyskola!

Nybro Vikings IF bedriver hockeyskola för de yngsta barnen. Du är välkommen oavsett bakgrund eller skridskokunskap för att prova på hur det är ute på isen. Den utrustning du ska ha är hjälm med galler, halsskydd, klubba och skridskor. Det finns även ett antal utrustningar att låna i ishallen om du vill prova. Så har du ingen utrustning kom då ner och låna och kör på. Alla är välkomna!

Liljas Arena
Grönvägen 41
382 32 Nybro

Nybro Vikings IF
Patrik Selming
p.selming@telia.com

Födda 2015 : 9/12/2020 kl: 08:00

Födda 2013-2014: 9/12/2020 kl: 09:00

Du provar fritt de tre första gångerna sedan är kostnaden 500 kr för hela säsongen.

I accept that Nybro Vikings IF, The Swedish Ice Hockey Association and the Tre kronors hockeyskolaspartners use provided personal information (name, social security number, address, mobile number and e-mail) to send me news and other information. The data will only be processed by Nybro Vikings IF, The Swedish Ice Hockey Association and Tre kronor's hockey school's partners and are not disclosed to external recipients. According to the Data Protection Regulation GDPR (EU 2016/679), you have the right to be informed free of charge once per calendar year, after a written application has been submitted to us, of which personal data about you we process and how we process these. You also have the right to request correction in respect of personal data that we process about you. When Tre kronor's hockey school ends for the season, your information will be deleted from its system. However, each club can save personal information, but these are regulated in the membership agreement between you and the club.