Sign up for Partille HK

Here you sign up for Partille HK Hockeyskola!

Partille HK Partille Hockey bedriver Hockeyskola för ungdomar födda 2013-2015. Vi vill gärna att fler barn kommer för att prova på. Alla tjejer och killar är välkomna oavsett bakgrund eller skridskokunskap. Hockeybagen innehåller: Benskydd, armbågsskydd, handskar, byxor och axelskydd. Spelare skall dessutom själv tillhandahålla: Hjälm med galler, halsskydd, suspensoar, klubba, skridskor.

Vallhamra Ishall
Hultvägen 2
43364 Partille

Partille HK
Christer Johannesson
christer@affarsochkreditinform.se

: 9/27/2020 kl: 11:00

Kr 500 för hela säsongen - Pröva på Gratis 3 gånger. De tre första gångerna är fria, sedan skall avgiften betalas till Bg 865-0608 alternativt swish 1234642864. Ange spelarens namn och personnummer.

I accept that Partille HK, The Swedish Ice Hockey Association and the Tre kronors hockeyskolaspartners use provided personal information (name, social security number, address, mobile number and e-mail) to send me news and other information. The data will only be processed by Partille HK, The Swedish Ice Hockey Association and Tre kronor's hockey school's partners and are not disclosed to external recipients. According to the Data Protection Regulation GDPR (EU 2016/679), you have the right to be informed free of charge once per calendar year, after a written application has been submitted to us, of which personal data about you we process and how we process these. You also have the right to request correction in respect of personal data that we process about you. When Tre kronor's hockey school ends for the season, your information will be deleted from its system. However, each club can save personal information, but these are regulated in the membership agreement between you and the club.