Sign up for Rimbo IF

Here you sign up for Rimbo IF Hockeyskola!

Rimbo IF Rimbo IF bedriver Tre Kronors Hockeyskola i samarbete med Svenska Ishockeyförbundet. Hockeyskolan vänder sig i första hand till tjejer och killar födda 2013-2015, men vi välkomnar även äldre och yngre deltagare. Hockeyskolan går ut på att under lekfulla former lärabarn att fungera tillsammans samt att lära dem ishockeyns grunder – skridskoåkning, klubbteknik och känsla för spelet. Glädje ska genomsyra verksamheten! Årets hockeyskola startar söndag 11 oktober kl 15.30 (inskrivning från kl 14.30). Utrusningskrav: För att deltaga i hockeyskolan behöver du skridskor, godkänd hjäm samt godkänt halsskydd. Vi försöker hjälpa till att med låneutrustning ifall du själv inte har allt.

Arkadienhallen
Idrottsvägen 15
76231 Rimbo

Rimbo IF
Juris Daizis
juris.daizis@gmail.com

Hockeyskolan: 10/11/2020 kl: 15:30

500 kronor/säsong (plus medlemsavgift i Rimbo IF, 200 kr) Avgiften faktureras av föreningen.

I accept that Rimbo IF, The Swedish Ice Hockey Association and the Tre kronors hockeyskolaspartners use provided personal information (name, social security number, address, mobile number and e-mail) to send me news and other information. The data will only be processed by Rimbo IF, The Swedish Ice Hockey Association and Tre kronor's hockey school's partners and are not disclosed to external recipients. According to the Data Protection Regulation GDPR (EU 2016/679), you have the right to be informed free of charge once per calendar year, after a written application has been submitted to us, of which personal data about you we process and how we process these. You also have the right to request correction in respect of personal data that we process about you. When Tre kronor's hockey school ends for the season, your information will be deleted from its system. However, each club can save personal information, but these are regulated in the membership agreement between you and the club.