Sign up for Söderhamns IK

Here you sign up for Söderhamns IK Hockeyskola!

Söderhamns IK I Tre Kronors Hockeyskola får spelarna under lekfulla former lära sig skridskoåkning och på samma gång lära sig ishockeyns grunder – skridskoåkning, klubbteknik och känsla för spelet. Om ditt barn är sugen på att testa på ishockey är ni varmt välkomna till vår fina hall och testa på. Utrustning kommer att finnas att låna på plats. Tre Kronors Hockeyskola kommer att starta 2020-10-24 kl 09:15 och sedan köra lördagar kl 09:15 och tisdagar kl 17:45.

Perexhallen
Hällåsen
82640 Söderhamn

Söderhamns IK
Ulrika Strandman
ulrika@soderhamnsik.se

Tre Kronors Hockeyskola: 10/24/2020 kl: 09:15

Tre Kronors Hockeyskola: 10/27/2020 kl: 17:45

I accept that Söderhamns IK, The Swedish Ice Hockey Association and the Tre kronors hockeyskolaspartners use provided personal information (name, social security number, address, mobile number and e-mail) to send me news and other information. The data will only be processed by Söderhamns IK, The Swedish Ice Hockey Association and Tre kronor's hockey school's partners and are not disclosed to external recipients. According to the Data Protection Regulation GDPR (EU 2016/679), you have the right to be informed free of charge once per calendar year, after a written application has been submitted to us, of which personal data about you we process and how we process these. You also have the right to request correction in respect of personal data that we process about you. When Tre kronor's hockey school ends for the season, your information will be deleted from its system. However, each club can save personal information, but these are regulated in the membership agreement between you and the club.