Sign up for Storfors AIK

Here you sign up for Storfors AIK Hockeyskola!

Storfors AIK Piteå HC / Storfors AIK / MSSK (MSSK bara för tjejer) bedriver Skridsko-/hockeyskolan för barn födda 2013-2015. Vi vill att fler barn kommer för att prova hur det är ute på isen. Vi välkomnar alla, oavsett bakgrund, kön eller skridskokunskap. Vi tror att ispasset blir början på ett långvarigt intresse som i trygg miljö leder till idrottslig och social utveckling. Våra ledare finns på plats för att lära ut skridskoåkning även om det är första gången. Välkommen till Piteå HC/ Storfors AIK/MSSK. Utrustning som du behöver är hjälm, halsskydd och skridskor. Viss utrustning finns att låna kontakta oss för mer information. Skridsko-/hockeyskola startar med hockeyns dag den 26/9 klockan 10:00-12:00 på LF Arena. Piteå Hockey har hand om all anmälan.

Storfors AIK
Mathias Lindmark
0705272008
mathiaslindmark@hotmail.com

I accept that Storfors AIK, The Swedish Ice Hockey Association and the Tre kronors hockeyskolaspartners use provided personal information (name, social security number, address, mobile number and e-mail) to send me news and other information. The data will only be processed by Storfors AIK, The Swedish Ice Hockey Association and Tre kronor's hockey school's partners and are not disclosed to external recipients. According to the Data Protection Regulation GDPR (EU 2016/679), you have the right to be informed free of charge once per calendar year, after a written application has been submitted to us, of which personal data about you we process and how we process these. You also have the right to request correction in respect of personal data that we process about you. When Tre kronor's hockey school ends for the season, your information will be deleted from its system. However, each club can save personal information, but these are regulated in the membership agreement between you and the club.