Sign up for IFK Täby HC

Here you sign up for IFK Täby HC Hockeyskola!

IFK Täby HC hälsar dig välkommen till vår prisade hockeyskola! Hockeyskolan arrangeras inom ramen för Tre Kronors Hockeyskola. Anmälan till Hockeyskolan 2020/2021 riktar sig i år primärt till barn födda 2013 - 2015, men även äldre barn är välkomna med sin anmälan. Inga förkunskaper krävs för deltagande i Hockeyskolan. All nödvändig utrustning finns att låna på plats. Hockeyskolan startar lördagen 5 september kl.11:00-12:00 och körs varje lördag och söndag 11:00 - 12:00, där passen på söndagarna är mer lekinriktade. Täby HCs hockeyskola är igång i stort sett varje lördag och söndag t.o.m 13 mars 2021 med ett kortare uppehåll kring jul/nyår. Välkommen med din anmälan längre ner på denna sida. För mer information om själva Hockeyskolan, hänvisas till länken nedan.

Tibble ishall
Åva Skolgränd 2-6
18334 Täby

IFK Täby HC
Gustav Back
hockeyskolan@tabyhc.se

Hockeyskolan: 9/5/2020 kl: 11:00

Hockeyskolan är gratis under höstterminen 2020. För de som fortsätter under vårterminen 2021 faktureras en avgift på 500 kr i januari 2021.

I accept that IFK Täby HC, The Swedish Ice Hockey Association and the Tre kronors hockeyskolaspartners use provided personal information (name, social security number, address, mobile number and e-mail) to send me news and other information. The data will only be processed by IFK Täby HC, The Swedish Ice Hockey Association and Tre kronor's hockey school's partners and are not disclosed to external recipients. According to the Data Protection Regulation GDPR (EU 2016/679), you have the right to be informed free of charge once per calendar year, after a written application has been submitted to us, of which personal data about you we process and how we process these. You also have the right to request correction in respect of personal data that we process about you. When Tre kronor's hockey school ends for the season, your information will be deleted from its system. However, each club can save personal information, but these are regulated in the membership agreement between you and the club.