Sign up for Västerviks IK

Here you sign up for Västerviks IK Hockeyskola!

Västerviks IK VÄLKOMMEN TILL VÄSTERVIKS IK:S TRE KRONORS HOCKEYSKOLA SÄSONGEN 2020-2021 Start lördag 19 september klockan 13:00 Vi söker killar och tjejer, i första hand födda 2013 till 2015, som vill vara med vårt glada gäng och spela eller bara testa på att spela hockey. Vi tror att det finns massor av hockeysugna killar och tjejer som någon gång funderat på att få prova spela hockey och uppleva kamratskapen och pulsen både på och utanför isen. Nu i höst startar vi upp nya grupper och vi välkomnar alla till gemenskapen. Låt oss visa dig och ditt barn att ishockey är en väldigt rolig sport som alla kan delta i. Och det är inte så dyrt som många tror!

Plivit Arena
Västra Ekdalsgatan 20
59353 Västervik

Västerviks IK
Ylva Edlund
y_edlund@yahoo.se

TKH Västervik: 9/19/2020 kl: 12:00

I accept that Västerviks IK, The Swedish Ice Hockey Association and the Tre kronors hockeyskolaspartners use provided personal information (name, social security number, address, mobile number and e-mail) to send me news and other information. The data will only be processed by Västerviks IK, The Swedish Ice Hockey Association and Tre kronor's hockey school's partners and are not disclosed to external recipients. According to the Data Protection Regulation GDPR (EU 2016/679), you have the right to be informed free of charge once per calendar year, after a written application has been submitted to us, of which personal data about you we process and how we process these. You also have the right to request correction in respect of personal data that we process about you. When Tre kronor's hockey school ends for the season, your information will be deleted from its system. However, each club can save personal information, but these are regulated in the membership agreement between you and the club.